ул. Парчевич 21, ет.1
София,
България
23.3169613
42.6912496
UserLikes
Име: ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ
Адрес: София, ул. Парчевич 21, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.zdravec.info
E-mail: text to image
Отрасъл: Алтернативна медицина
Дейност:

Китайска и природна медицина

Ключови думи: здравков, психиатър, специалист, акупунктура, китайска

Галерия


ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ


  • catalog.bg
  • ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ

За нас

Създаден през 1993 год. от д-р Здравков - психиатър, специалист по акупунктура, кабинет Здравец постепенно се утвърди като един от водещите кабинети по Китайска и природна медицина благодарение на доказалите се от древността диагностични и лечебни методи.

След като прекрачите прага на кабинета Вие попадате в уютна, спокойна и релаксираща атмосфера, създадена от вниманието, подкрепата и любовта, с която Ви обгражда колектива.

В кабинет Здравец е застъпен холистичния подход в диагностиката и лечението.

Според Китайската медицинина човек е посредник между небето и земята и той трябва да е в хармонични взаимоотношения както със самия себе си, така и с околната среда, в противен случай се разболява. Чрез диагностичните методи на разговор /анамназа/, наблюдение на тялото и езика и палпация на пулса може м
ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ
ного бързо и точно да се установят дисхармоничните модели на поведение на пациента довели до нарушение в неговата жизнена енергия и възникване на заболяването.

За да се получи една по-широка представа за функционалните нарушения на основните органи и системи, ние използваме и съвременна компютърна, електропунктурна диагностика по метода на японския професор Накатани. Така пациента може веднага да види на екрана резултата от работата на свойте органи. Този метод е много полезен както за профилактика, така и за ранно откриване на заболявания.

Цялостната точна диагностика е необходимост за едно успешно лечение, което ние постигаме с доказали се от древността методи като акупунктурата, мокса аурикулопунктура, масаж, билколечение в съчетание с по-съвременни методи като рейкитерапия, хомеопатия и лазертерапи
ДОКТОР ИВО ЗДРАВКОВ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ
я.

Кабинет Здравец предмно е предпочитан от пациенти от цялата страна подложени на стрес, емоционално пренапрежение, неврози, вегетативна дистония, болкови синдроми, заболявания на костно-ставно-мускулния апарат, неврологични, гинекологични заболявания, напълняване, стерилитет и др.

За доброто здраве е необходимо и правилно и здравословно хранене. Затова ние с радост можем да предложим на нашите пациенти да тестват своята поносимост към 240 вида храни и подправки чрез VEGA тест и да установят, кои храни са здравословни за тях както и да получат полези съвети.

Благодарение на компетентната помощ и подкрепа на нашите специалисти можете да си възвърнете не само здравето, но и да постигнете хармония на духа, душата и тялото и отново живота Ви да стане радост.

Благодарим на хилядите хора за доверието!
Открийте ни в Google+